2010 m. sausio 27 d., trečiadienis

Antra diena su motoroleriu

Šią dieną vėl praleidome ant motorolerio. Tai buvo vienas įdomiausių maršrutų iš visų mūsų iki šiol važiuotų motoroleriu pietryčių Azijoje. Išskirtinis jis buvo tuo, kad kelias vingiavo per kalnus ir buvo apsuptas džiunglių. Kelio pabaigoje atsivėrė įspūdinga upės panorama. Be to, šalia kelio išsidėstę daug mažų kaimelių su besišypsančiais vietiniais.



Galutinis mūsų pasivažinėjimo tikslas buvo Tailando-Mianmaro pasienio miestelis, kuriame gyvena pabėgėliai iš Mianmaro. Tad jau galėjom truputi pažinti šalies, į kurią vyksime už dviejų savaičių, žmones bei kitame upės krante pamatyti Mianmarą.
Miestelyje papietavome su vietiniais. Žinoma, buvome visų miestelio gyventojų dėmesio centre. Donatui jie siūlė ir viskio kartu išgerti, bet dar laukė ilga kelionė atgal, tad teko atsisakyti :)



Prieš grįžtant į savo miestelį dar užsukome į nuošalią šventyklą. Ten mus pasitiko draugiškas vienuolis, kuris mums parodė linksmas budos statulėles, kurios automatiškai pradeda kalbėti atlikus tam tikrą veiksmą. Taip pat užlipome į vienuolyno teritorijoje esantį kalną, nuo kurio pasigrožėjome Mae Sariang panorama.

2 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Su gimtadieniu Donatai!! :) karsto gimtadienio vietiniame kaboke :D ir geru nuotykiu kelionej ;)

Vygantas ir Asta rašė...

Sveikinimai is ,,Draugo'' nuo vyges ir astes ;) geru ispudziu, audringo gimtadienio ;) :D

Rašyti komentarą