2010 m. kovo 28 d., sekmadienis

Vis dar Koh Phangan



Kelintadienis šiandien? :) Visos dienos mums tarsi susiliejo į vieną. Vis dėlto, nors mūsų dienotvarkėje beveik niekas nesikeičia, nuolat atrandame kažką naujo. Kasdien vis kitokie, vienas už kitą įspūdingesni saulėlydžiai. Nuo mėnulio fazių besikeičiantis potvynių ir atoslūgių stiprumas (kartais galima labai toli nubristi į jūrą bei visai nesušlapus pasiekti kitus paplūdimius). Draugiški šunys, mus lydintys, kai einame pasivaikščioti iki kitų paplūdimių. Mieli driežiukai, margaspalviai drugeliai ir visokie kitokie ne tik malonūs gyviai.



O kur dar povandeninis pasaulis! Pagaliau ir aš įsidrąsinau bent gulėdama ant čiužinio kyštelėti galvą po vandeniu :) Nerealu! Įvairių formų koralai, daugybė įvairiaspalvių žuvų, kriauklių, ežių ir t.t. Ypač įspūdinga buvo paplaukioti tarp tūkstantinio būrio ryškiaspalvių žuvyčių (paveikslėlyje kažkas panašaus į tai, ką matėme). Labiausiai mums patinkančiomis žuvytėmis pripažinome šias gražuoles, kurias visada matome plaukiojančias tik poromis. Miela.



Liūdna, tačiau sparčiai artėja diena, kai paliksime šį rojaus kampelį. Tiesa, kitas mūsų kelionės tikslas – taip pat Tailando sala – Koh Lanta. Tik ten praleisime vos savaitę. Bet užsibuvę salose dar mėnesį kitą visai prarastume gebėjimą keliauti ir apskritai nebeprisiverstume iš čia išvykti :)

P.S. Papildėme Koh Phangan nuotraukų katalogą.

5 komentarai (-ų):

Eglė rašė...

Labai gražu!O jau maistas, iškart seilės tik renkasi, kaip norėčiau :))

Vytis rašė...

Įdomu paskaitinėti jūsų kelionę. Tik vakar radau bloga internete. Matau kad bent 1 karta turėjom prasilenkti kažkur netoli Pai(01.27-28), Mae Hong son, ar Mae Sariango(29-30 d) iš kurio mes 6 ryte išvažiavom į Mae sot

Anonimas rašė...

Matau kad Phangan sala populiari tarp lietuviu. Dar 1 seima ten dabar sedi
http://augustas.gutautas.com/wp/

Donatas ir Miglė rašė...

Egle, maistas cia tikrai geras, bet mes labai pasiilgome tavo skaniuju pyragu! ;)

Vyti, labai gaila, kad prasilenkeme. O tu vis dar kur nors Azijoje?

Augustai, pavydim jums Koh Phangano. Noretume dar ten kada nors sugrizti! Tik gaila, kad neteko koki vakara kartu pasisedeti. Sekmes jusu graziai seimynai, ypac vazinejantis motoroleriu ;)

vytis rašė...

deja jau ne

Rašyti komentarą