2010 m. balandžio 24 d., šeštadienis

Taman Negara

Pakankinę Jolitą Kuala Lumpūro karščiu ir ilgais vaikščiojimais, išsivežėm ją į džiungles :) O tiksliau - į Taman Negara nacionalinį parką. Šios džiunglės laikomos seniausiomis pasaulyje. Joms apie 130 milijonų metų.

Pažintį su džiunglėmis pradėjome nuo plaukimo per jas tekančia upe. Tačiau tai nebuvo itin įspūdinga ir verta kainos. Tuo tarpu mūsų pasivaikščiojimas džiunglėse buvo tikrai smagus. Itin daug gyvių nepamatėm, bet gerai pasilaipiojom po kalniukus, paprakaitavom, pasimaudėm upėje ir, be abejo, pasigrožėjom džiunglėmis. Taip pat perėjom medžių viršūnėse kabančiu beždžionių tiltu.



Kad įspūdžių būtų dar daugiau, į džiungles užsukome ir sutemus. Žinoma, giliai nelindome, tačiau aklina tamsa ir įvairūs garsai tikrai darė įspūdį. Taip pat pamatėme didžiulių vorų, skorpionų bei kitokių keistų gyvių, kurių dieną nesimatė.



Smagiai laiką leidome ne tik džiunglėse, bet ir miestelyje, kuriame apsistojome. Ten tuo pat metu buvo ir Augustas su Reda, o penkiems lietuviams juk negali būti liūdna. Visi padegustavom dar šiek tiek mūsų išsaugoto Mianmaro romo, pasivaišinom lietuvišku sūriu. Besėdint ir naktis atėjo :) Su Reda ir Augustu, deja, teko išsiskirti, bet tikiuosi, kad mūsų keliai Azijoje susikirs dar ne kartą!

2 komentarai (-ų):

Laimona rašė...

O mes jau buvo pasigedę;)

Donatas ir Miglė rašė...

Kad mums taip greitai ir smagiai laikas bega, kad nebera kada blog'o atnaujinti :)

Rašyti komentarą