2010 m. balandžio 24 d., šeštadienis

Kuala Lumpūras. Malaizija

Atvykę į Malaiziją vėl prisiminėm, kaip nerealu yra keliauti. Vos nusimetę kuprines norėjom ištyrinėti kiekvieną Kuala Lumpūro kampelį. Net pamiršom, kad esame pavargę ar kad laikas eiti miegoti.

Dar nuostabiau buvo tai, kad ne tik negalėjome atsidžiaugti nauja šalimi, bet ir pagaliau sulaukėme Jolitos bei susitikome su kitais lietuviais keliaujančiais po Aziją – Reda ir Augustu.


Pats Kuala Lumpūras mums tikrai patiko. Kartais buvo lengva pamiršti, kad esame Azijoje, nes miestas labai tvarkingas, modernus. Tik, kai niekas nepraleidžia per perėją arba važiuoja per raudoną šviesoforo signalą, greitai prisimeni, kur esi :)


Įspūdingiausia Kuala Lumpūro vieta be konkurencijos pripažinom "Petronas Towers" dangoraižius dvynius. Į juos norėjosi žiūrėti ir žiūrėti. Niekaip negalėjom atsigrožėti! Buvome pakilę ir į 41 aukšte esantį juos jungiantį tiltelį.


Žinoma, labai svarbią keliavimo Azijoje dalį sudaro maistas, tad Kuala Lumpūre ragavome įvairiausius patiekalus. Ir nei vienas nenuvylė! Taip pat turgelyje užsipirkome vaisių, kai kurių net pavadinimų nežinojome, ir darėme degustaciją. Daug džiaugsmo mums su Donatu suteikė ir lietuviškas sūris bei duona. Ačiū tau, Jolita!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą